Házirend

1. A Bazilika Garázs nyitvatartási ideje 0-24 óra.

2. A Bazilika Garázs területére gázüzemű járművel, kerékpárral, motorkerékpárral, vontatott járművel, utánfutóval behajtani tilos!

3. Az automata garázs legfeljebb 1,55 m x 2,1 m x 5,1 m (m, sz, h) méretű, maximum 2.500 kg össztömegű járművek fogadására alkalmas.

4. A Bazilika Garázsban jelenleg kizárólag készpénzfizetés lehetséges. A parkoló automaták által elfogadott legnagyobb címletű bankjegy 2.000,- Ft.

5. Beparkoláskor minden olyan dolgot érdemes kivenni a kocsiból, amire később szükség lehet. Amennyiben a rendszer az autót már tárolta, és mégis hozzá kell férni a kocsiban maradt tárgyakhoz, értesíteni kell a diszpécsert!

6. A kiparkolás megkezdésére a fizetést követően maximum 10 perc áll rendelkezésre, utána a rendszer a járművet automatikusan visszaparkolja. Ha a kocsi műszaki állapota miatt nem képes elhagyni az átadóhelyiséget, szintén haladéktalanul értesíteni kell a diszpécsert!

7. A parkolóautomata nyugtát ad, számlaigényét a diszpécserek felé jelezze, közvetlenül a parkolás befejezését követően.

8. A Bazilika Garázs üzemi területén kizárólag az arra jogosultak tartózkodhatnak.

 

© 2023 Minden jog fenntartva
Bazilika Garázs
BAZILIKA MÉLYGARÁZS
1051 Budapest, Sas utca
06-1-794-50-71
Bazilika Garázs